V anděli ďábel

V anděli ďábel

Anotace: Prosím komentujte nebo hodnoťte, děkuji..

Teskná melodie line se pokojem.
Často litoval, že mýlil se v obojem.
V tom, co říkali její krásné oči,
že jejich láska nikdy neskončí.
I v tom, co tvrdil hebký hlas její,
že doteď někde spolu se smějí.

Teskná melodie line se pokojem,
kdysi byl její láskou úplně opojen.
Nyní už ví, že anděl ďábla nosí v sobě,
on první by chtěl popřát budoucí vdově.
Melodie dál hraje,
nic ji neruší,
výstřelu vyjímaje.
Autor Liondande, 03.10.2007
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Azazen, Antionette
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam pár škorbrtnutí, ale pořád je to kvalitní dílko.
Azazen

28.09.2008 21:23:00 | Azazen

wow...

22.01.2008 09:38:00 | C.alwen

jj :o) díky :o)

03.10.2007 20:31:00 | Liondande

na tohle je opravdu lepší klid...
a můj názor se změnil,
je to skvělé...

03.10.2007 18:24:00 | hell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí