taková-maková

taková-maková

Anotace: starší...

večeru pod cenou prodaná
opilá marnivou touhou
příslibem věrnosti spoutaná
naivní holčičkou pouhou

ke všem už navěky chladná
unešená ironií noci
jaká to povaha zrádná
...bez pomoci
Autor ztracená, 05.10.2007
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Eviscerate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí