Problesklo

Problesklo

Najednou mi problesklo
co všechno se tu děje,
trochu a moc se mi zastesklo
potom, co bylo dřív moje.

Najednou mi problesklo,
že mám příchuť soli.
Že život je a není cenný
a že srdce puká na dvě části se půlí.

Najednou mi problesklo,
že už to zas bude horší,
světlo najednou zhaslo
tma a ticho to mi nejvíc sluší.

Najednou mi problesklo,
že sem tu zas sama,
venku nahlas pršelo,
přišel přízrak který už jsme znala
Autor ta co bývala Andělem, 06.10.2007
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, Blázen? =), Niccolo, Aťan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přišel jsem na čumendu... a koho nevidím - Trdlo s Bláznem. Komplot. :-)

12.10.2007 22:53:00 | Aťan

Pod peřinu přízraky nemůžou. =)
A ty víš koho pod ní držet za ruku, že jo?

07.10.2007 23:53:00 | Blázen? =)

Huš! na přízrak, nejsi sama...

07.10.2007 18:00:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí