Za sedmero horama, za sedmero řekama....

Za sedmero horama, za sedmero řekama....

Anotace: ...mám snad jít pomoc dalekou tisíc mil hledat?

Za sedmero horama, za sedmero řekama....

Děsný smutek a zklamání
se ve mě prohání.

Ztracená láska, probdělá noc,
je toho na mě najednou moc!

Ráda bych brečela,
nejde to ale,
nežiju proto, abych jen skučela
tak ksakru odejdi, žale!

Smutek mě posedl,
co mám teď dělat?
mám snad jít pomoc dalekou
tisíc mil hledat?

(asi jo, ale pochybuju, že ji najdu za sedmero horama a řekama...)
Autor .K.r.i.s.t.y., 08.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře se rozhlídni,třeba je uvidíš blíž než si myslíš ;-)

09.10.2007 15:42:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí