Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Napsané speciálně pro www.poeziekristy.estranky.cz

Pro tebe

Ty na tyto stránky nechodíš,
Protože si odkaz nepamatuješ,
A ani nevíš, jak moc mě tím zraňuješ.

Jestli jsi tohle přece jen čet,
Víš, že tě miluju několik let.
A neříkej to jemu, on by se mi smál,
Zatímco by cit k tobě v mém srdci tál.
A to já nechci.

Já chci s tebou navždy šťastně žít,
Já chci, abys ty mě miloval,
Protože já miluji tebe, jsi můj lidský štít,
Jsi ochránce mých citů,jsi ochránce mého srdce.

Jenže ty to nevíš,
A to mě zraňuje……….

………..víc, než cokoliv jiného
Autor .K.r.i.s.t.y., 09.10.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já už jsem se tam koukla

09.10.2007 22:32:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí