Dokážu to

Dokážu to

Anotace: když prostě ignoruje

Zamilovaná sms k tobě letí,
přečteš ji a jdeš dál,
jenže někdy čekat pět hodin bolí,
ale stejně si myslíš, že jsi vyhrál,
ale za jakou cenu?
za cenu parchanta?...

změnilo se tvý ego,
chápeš?
rozumíš?
................................

čekání...
pořád jen čekání, kdy mi zavoláš,
mi slzy nahání,
a ty se ani neodholdáš....
aspoň jednou buď fér..

nechci toho kluka, co je teď...
ať vypadne...
prosíím

už toho mám vážně dost,
sem taky bytost.
nezájem,
zní mi v uších,

nenávidím tě...
klidně bych ti to řekla do očí...

ale.
to bych tě nesměla milovat..

tak sakra řekni, že mě miluješ,
řekni, že ti chybím,
napiš, že mě chceš vidět,
a těšís se až tě políbím...

.............................................

mobil do své ruky pokládám,
na co ted asi myslím?

"odedneška jsme si cizí"

odesláno..
píše nám...

a dneska?
dnes to prostě všechno mezi náma končí..

tak kdo je vítěz?
já či ty?

dokázala sem to..
Autor Mispul, 09.10.2007
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc krásná básnička,ani nevíš jak moc ti rozumím :-(

24.04.2008 14:58:00 | Rošták Domča

lásky se opouštějí-navzájem..jenže..vždycky je tím špatným "ten druhý"

09.10.2007 20:15:00 | ztracená

Mě má láska taky opustila a sám bloubím tmou. Věř, někdo další příjde. Věř i za nás, které víra opustila:-(

09.10.2007 19:56:00 | Thomas Von Otthendorf

Držím pěsti, hodně štěstí - brzo někdo lepší jistě se objeví, nádherně lásku svou k tobě ti vyjeví!

09.10.2007 19:21:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí