Bolest

Bolest

Anotace: Můj smích je to, za čím denně ukrývám své slzy a svou bolest..jen málokdy je upřímný, ačkoli se snažím

Jak dlouho s ní lze bojovat,
jak dlouho se lze bránit?
Když nedá se před ní schovat,
a není jak se chránit?
Přeju si její zánik,
a zároveň se s ní mazlím,
nikdy jsem se nesetkal s něčím
tak děsivým, tak krásným.
Každý den, každou noc,
mě spaluje,mě tráví.
Nemám nad ní žádnou moc,
jen čekám, kdy mne popraví.
Chci probudit se z této noční můry
a sám se pohřbívám stále hloub.
Vím, že nepřijde žádná pomoc shůry,
strhl mě její zlý proud.
Autor Lecco, 10.10.2007
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Demotivovná Dezorientace, Anežka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A bolestí lze bojovat
Až do skonání časů
Jen se nesmíš strachovat
Věřit mámivým hlasům!

10.10.2007 07:02:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí