Samota

Samota

Anotace: Vyznání autora

SAMOTA

Jsem jiný než se Ti zdá
jen samota se mě neptá
proč srdce Ti nechci dát
přítelem nejsem sám sobě
sám budu i ve vlastním hrobě
život mě učí pravdu znát

Nemám co jsem kdysi chtěl
pouze dívat se a snít jsem směl
bránu snů dávno nedobívám
nejsem bez viny a to mě trápí
vím každý za své chyby platí
nenávist k sobě stále skrývám

Tak zbav se citů dokud můžeš
se mnou si moc nepomůžeš
věř mi já sám sebe znám
jsem problém a smůlu mám

Vše jsem ztratil včetně srdce
naději prohrál jako v sázce
co osud mi ještě nadělí
nemám už sílu dávat lásku
raději bych přes oči pásku
ať kulka ukončí to trápení

Tak zbav se citů dokud můžeš...

Jsem jeden z mála další z těch
co už vzdali svůj životní běh
snad nehledám v tom útěchu
co hledáš u mě jinde najdeš
se mnou jenom peklem projdeš
nevzdávej se svých úspěchů
Autor wakar, 10.10.2007
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Teekanne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí