Hnití duší

Hnití duší

Anotace: Zkuste si s tímhle žít,a pak si zkuste nestěžovat...

Hnití duší

Se slzami usínám,
se slzami se probouzím…
Mám pocit,že umírám
A do hlubin temnot se nořím…

Má tohle cenu,
Má tohle smysl,
Když od toho k tomu se ženu
A nic mi nevychází-k tomu černá mysl…

Zkuste si s tímhle žít,
a pak si zkuste nestěžovat,
duše mi asi začíná hnít,
a z mého těla se chce stěhovat…
Autor .K.r.i.s.t.y., 10.10.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí