Déšť

Déšť

Anotace: :(

Déšť co venku trávu zkrápí
a mlha co v údolích se válí,
i oni vědí že tě něco trápí
a že smutek na srdci tě pálí.

Z očí prší ti víc než z mraků
a rty se pláčem chvějou,
ty myslís že život podoba se vraku,
že ruce tvé se nikdy nezahřejou.

Však neboj se a setři slzy,
mraky se rozejdou, mlha se v rosu změní
a teplé slunce vyjde brzy.
Pro tebe, pro mě přijde rozednění...
Autor Nazgulll, 11.10.2007
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí