Vzpomínka na anděla

Vzpomínka na anděla

Anotace: Tahle básnička je věnovaná mojí kamarádce, která zemřela na rakovinu.

Stěny plivají krev.
V očích máš utonulé hvězdy,
oceány, meteoritické bouře.
Otočená zády s hlasem
v proti směru
konečně můžeš promluvit.
Boky jsou stažený konopným
provazem úzkosti.
Vítr tak zvláštně rozechvívá
pubertální sny
plus zlomená srdce zvonů.
Jsi anděl, který zešílel jen
pro mě.
Mléčná dráha se dlouze uklání
a mizí z obrazovky.
Autor maisho, 11.10.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký

12.12.2008 20:12:00 | Gabriel17

Život je nelítostný...

11.10.2007 19:17:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí