Kdo jsi ?

Kdo jsi ?

Anotace: ...

Bolest nevědomí
prožírá mé kosti,
stahy předporodní
předzvěst dalšího hrobu.
Zloděj času
kradoucí naději,
pustnoucí úhor
zanecháš v prachu.

Korunou trnitých pryšců
pasuješ dalšího krále,
do nevědomí
masy posouváš.
Utrpení
je chlebem dnešního konání
v konečné turbulenci
smrtelných zápasů...
Autor Lupus, 13.10.2007
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Breakthru, Verule
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase na chvíli :-)

22.10.2007 18:09:00 | Lupus

Ahoj, jsi zpátky, vítej.

19.10.2007 23:19:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí