Básník

Básník

Anotace: Snad se cítím jako on...

Sedával básník na schodech,
v očích zář a v srdci smutek.
Rozdával každým dnem
slůvka potěšení lidem všem.

Každý jen bral a nedával,
básník chudl citem
a jeho radostné rýmy
opředly se smutkem.

Když jednou na těch schodech neseděl,
nerozdával štěstí s úsměvem,
potřásli nad tím hlavou a nevěděli,
že básníkovi život vzali.
Autor Lillian Bann, 13.10.2007
Přečteno 462x
Tipy 10
Poslední tipující: ...sedmikráska..., Cassandra, Bíša, Gregy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chudák básník...
Ale je moc pěkná!!!

14.10.2007 14:50:00 | ...sedmikráska...

Básník má smutný úděl!

13.10.2007 22:57:00 | Bíša

Velmi dobré.

13.10.2007 22:54:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí