V posteli

V posteli

Anotace: a už zase je tu podzim v srdci... Asi hůř pochopitelné

Sbírka: Láskou svou...

Ležíme já a ty
nikdo nás nevidí
jen první mrazík
hraje si za oknem na šmíráka.

Chci se najíst z tvého těla.
Chci se napít z tvých úst.
Chci se dotknout tvého všedního dne.
Chci být ta, se kterou tančíš ve snách

Ležíme vedle sebe
jako ti, co dali si vše
už to tak bývá, ne však my
my jen ležíme.

Chci se najíst z tvého těla.
Chci se napít z tvých úst.
Chci se dotknout tvého všedního dne.
Chci být ta, se kterou tančíš ve snách.

Jsme tu sami
jen Ona ze stínu kouká
a čím jsem ti blíž
tím víc je vidět.

Chci se najíst z tvého těla.
Chci se napít z tvých úst.
Chci se dotknout tvého všedního dne.
Chci být ta, se kterou tančíš ve snách.

Přes sevřené rty křičím otázky
Proč právě ona, ne já?
Čím si získala tvou něhu?
Co je to, co já nemám?

Chci se najíst z tvého těla.
Chci se napít z tvých úst.
Chci se dotknout tvého všedního dne.
Chci být ta, se kterou tančíš ve snách.

Ležíme si po boku
jen ruku k tobě natáhnout
ale ona drží můj dotyk
i slova Miluji tě...
Autor Erion Fate, 14.10.2007
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdce na papíře

15.10.2007 21:55:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí