Asi tě miluju...

Asi tě miluju...

Anotace: ...bez tebe žít nedokážu- asi tě miluju...

Asi tě miluju...

Ty jsi tak daleko,
a přitom na tak blízkém místě,
asi tě miluju,
ale nevím to jistě...

Ty o tom nevíš,
vyčníváš z davu,
když se mnou mluvíš
motáš mi hlavu.

Bez tebe pláču,
s tebou se směju,
bez tebe žít nedokážu
- asi tě miluju...
Autor .K.r.i.s.t.y., 14.10.2007
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Jesus, okapovaroura, kavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...moc pěkná , ta se ti podařila Kavec

14.10.2007 17:12:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí