dě-ku-ji

dě-ku-ji

Anotace: ......

Vlaky vděku
za jediný úsměv neznámého pozorovatele
/nejen/ mojich očí...
...zahaleny v dýmu sopečných kráterů
tvých citů...
...sklání se k nedohlednu
s rodícím se odpolednem...
úsměv za úsměv
/daň za dar moci milovat/

Škoda,že už se nikdy nesetkáme...
...má třívteřinová lásko Letenského náměstí
Autor ztracená, 14.10.2007
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, el viento, Eviscerate, okapovaroura, mamina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase přijede

14.10.2007 22:46:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí