Andělé ožralí se válí

Andělé ožralí se válí

Anotace: Báseň o tom, že člověk se nemá na nikoho spoléhat

Mí andělé valí se ožrálí
U brány katedraly stínů
Zbytky šatů ze mně orvali
Pojď se projít do mých splínů

Mí andělé válí se ožralí
U brány černé pekelné
Spolu jsme zase prohráli
a na tváři pálí rány zřetelné

Mí andělé s démony pijí
Oči kalné do mně hledí
Strachové ve mně žijí
O slabých místech dobře vědí

Mí andělé strážní mrtví se válí
Oči kalné navždy zavřeny jsou
Světlo do stínu se pomalu halí
A už si pro mně....... pro mně jdou
Autor MRAKOMOR, 15.10.2007
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: pavlis, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu temná ....ale moc dobrá :-)

27.11.2007 18:07:00 | pavlis

Líbí...

18.10.2007 15:42:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí