Z oceli

Z oceli

Anotace: maminko? kde se berou slzy?

maličká
sedíš tichá
obklopena
svými stěnami
z oceli
pomalu se přibližují
nemůžu ti říct
slova která čekáš
nepohladím tvé vlásky
maličká
neplakej
ocel to nestudí
a tvé slzy
mění se v střepy
tvého života
zraňují tě
tvou citlivou duši
i kůži
když dopadnou
řežou
jako tvé myšlenky
do prázdna
neplakej
nedávej světu naději
že tě dostali
do čtyř stěn
z oceli
Autor Jats, 15.10.2007
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Adie.80
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí