Mé nenarozené dítě

Mé nenarozené dítě

Anotace: jsou to mé pocity viny ... nestihl jsem všemu zabránit

Sbírka: Tam kde vše začíná i vše končí

My Unborn Child

Když se ohlížím do minulosti
Tak pláču srdce bolí
Stesk a nenávist sama v sebe
Drtí mou mysl,
udělal sem chybu uklouzl sem
a padnul na kolena
nářek zaplavuje mysl mou
kroky mě pronásledují pocit viny
mě sráží a mlátí jak boxer v ringu
snažím se vstát ale raději ležím
ty rány bolí, bolí právem
nechal sem svůj život zhynout
nechal sem umřít mou naději
nechal sem pohřbít své miminko
sám sem zrůda sám hrabu ve srabu
bože nech mě zhynout !!!!
prosím !!!
prosím !!!
prosím !!!
Autor The Crow, 16.10.2007
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Yukki, Ty
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...The Crow ...poslouchám rád ...
...tak nevím ...ono by to nebylo špatný kdyby tam nebylo moc "sem" místo "jsem" ...a kdyby jsi to vůbec vynechal a použil jinačí slova bylo by to OK ...tedy velice zajímavé ...

16.10.2007 10:42:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí