Nechte žít mou báseň!

Nechte žít mou báseň!

Anotace: pokud můžete..

Tak vážně prosím - nechte ji žít,
vždyť ten smutek jí sluší a sama nechce víc.

Smutek není nemoc, je to pravda, a když ji napíši je to lék,tak usilovně prosím, zanechte těch prázdných vět.

..těch návodů na štěstí v kostce...,
napíše si kdo chce co chce.

Nejsem přece sebevrah na brooklynském mostu,
jsem radost v lidském těle a stále, stále rostu.

Má báseň, jen pár slov chtěla ze sebe vykřičet.
Nic jiného nemá a vy ji chcete umlčet.

To nepřipustím, už ne dál..,
ta arogance ve mně budí Dark Vadera.

Tak prosím, přestaňte mé básni krást duši.
Smutek i sklíčenost té tiché víle sluší.

A přece není módní ani etická.
Je to můj pocit a ten si nepíská.

Tak prosím, zanechte těch soudů a logických konstrukcí.
Ten hlas je přímo ze zdroje a nezná žádných instrukcí.

To, co chci já, chcete i vy, byť sedíte na druhé straně stolu.
Ten slib před tisíci lety uzavřeli jsme spolu.
Autor WhiteShadow, 27.05.2005
Přečteno 973x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Woski
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tyjoo ,tak to je moc hezký:)))

23.03.2008 18:44:00 | Woski

smutek a bolest rozšiřují srdce člověka...
síla v slovech skrytá je síla tvojí duše
jsem moc ráda, že jsem tě poznala

24.06.2006 22:31:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Výměna rolí :-) 99 bodů a 9 desetin. :-p

05.09.2005 10:26:00 | Cry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí