Předčasný pohřeb

Předčasný pohřeb

Anotace: Tohle jsem psala už dávno,to téma mi vlastně poradil kámoš....

Předčasný pohřeb

Co je to za blbost, ptáme se všichni,
je opravdu možné předčasný pohřeb míti?

Ležíte v rakvi, posloucháte zvuky okolo,
ale teď už vás spouštějí do hrobu.
Křičíte, řvete na celé kolo,
ale ne už jste ve vnitř a na sobě hroudu
hlíny a osud zpečetěný: SMRT!

Stojíte opodál, všichni jsou smutní,
v zástupu beznaděje zde pochodují,
i z hudby beznaděj notně čiší
a slzy nastoupily v plné zbroji.

Je zajímavé na vlastní pohřeb se dívat
a vidět lidi vám spílat.
Ale v roušce tajemna je to přece jen hezčí
a nakonec pro všechny lepší
Autor .K.r.i.s.t.y., 16.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Chancer, okapovaroura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se taky stává...nevím, jak teď, ale v minulosti to nebylo nci moc neobvyklého.Třeba Robert E. Lee se narodil matce, kterou před tím málem pohřbili zaživa!

20.10.2007 16:39:00 | Chancer

možný to je, to už vím

18.10.2007 22:38:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí