Tak už je konec?!

Tak už je konec?!

Anotace: Vy, co to budete číst pravděpodobně nepochopíte, o co vlastně šlo...

Tak tedy už je po všem
a z úsměvu zbydou jen úšklebky,
které nám oběma budou připomínat,
jak vše mohlo být krásné
a já jsem to svou vlastní vinou zničila.
Ach, proč všechno nemůže býti jednodušší.
Proč mám se dívat na to, když někdo trpí.
Proč já jsem ten proradný had,
hřející se ve tvém obětí?!
Už ne, už dál nezbyde nic,
jen ty černé mraky,
které visely nad námi,
už budou viset pouze nade mnou...
Autor teckifr, 17.10.2007
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí