Rozervaná

Rozervaná

Anotace: Časem se každý trochu změní...bohužel bohudík?

Rozervaná na kousky,
okolím zničená, vyprahlá.
S jakým klidem a lehkostí,
skládáš na stůl ubrousky.

Možná ještě věříš...

Na pohádky, kde dobrý konec vyhrává!
Je mi tě líto...
V životě se totiž tohle nestává.
Nikdo po tobě neuklidí střepy,
musíš to zvládnout sám, jen ty!

Vyčítáš mi, že už se tolik nesměju.
Kdybys jen tušil jak moc si přeju,
znovu být tou veselou holkou -
trochu naivní možná i hloupou...

S touhou dobýt svět...
Autor Kariš, 18.10.2007
Přečteno 314x
Tipy 7
Poslední tipující: Adie.80, sad_girl, qpal, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo by si to obcas nepral...

19.10.2007 08:28:00 | qpal

svět ti leží u nohou!

19.10.2007 01:29:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí