Bez smyslu života

Bez smyslu života

Anotace: Nu nevím co bych k tomu asi mohl napsat, protože je to poměrně složitý. Třeba někdo pochopí co jsem tímto textíkem říci.

Na zemi se válím, válím se v krvi,

v krvi jež proudí z mého těla, ta krev,

krev uniká, život uniká, mysl utichá,

oči se klíží, pomalu se zavírají,

chrchlem krve se dávím, už asi umírám,

umírám v neznámé zemi, za cizí věc,

život proklouzá, smyl mi uniká,

Myslím na ......., na lásku k ní,

umírám s vědomím samoty, samoty bez ní,

samoty tríznivé a mučivé.
Autor SvenHassel, 19.10.2007
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí