Temná cesta

Temná cesta

Anotace: Cesta po které jsem kdysi šel a potkal co jsem potkat už nikdy více neměl.

Uprostřed temné lesní cesty potkávám svojí lásku,

lásku jedinou, lásku věčnou, tu svou milou, milou

hledím si svého, nic jiného ani nemohu, nemohu,

vše jsem zničil, vše jsem ztratil, o vše přišel,

tak chůzí bolavou se sní míjím, s láskou jedinou,

slza mi kane, slza skrápí mou tvář bolavou,

jen procházím a ústy mlčím, avšak duše řve,

řve bolestí, bolestí po lásce své, své jediné,

tak bože dej mi sílu ať to znovu přežiju,

přežiju setkání plné bolesti z lásky zkurvené,

do boje chci jít, jíti si pro smrt a slávu,

tak jedině klidu snad dojdu, bože pomož mi,

pomož mi od té mé hrozné bolesti zkurvené,

smrt a vlast to jediné mi ještě zbývá,

zbývá mi jedině už bojovat a zemřít se ctí.
Autor SvenHassel, 19.10.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí