sníh

sníh

Anotace: Lonely day v uších....

Tak osmělý den.
Sněží a v duši prázdnota.
Sněží... už 5cm...
Šero a bílo mi připomíná den.
Samota prázdnotu.
Čas je arogantní
a hodiny namyšlené.
Všichni si dělají co chtějí,
co chtěli.

Prší, padaj studený kapky lásky.
Láska co zmrzla,
co mrazí.

Přestává sněžit,
však zima je dlouhá,
krutá...
studená...
Tak osamělý den...
Bez deště...
/bez lásky./
Autor Vell, 20.10.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak osamělý den
Naplněn smutkem jen
A do toho ty střechy bílé
A zrada mojí krásné milé...

20.10.2007 11:42:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí