Nemám cit (nechci)

Nemám cit (nechci)

Anotace: ....fuj, fuj, fuj.... no coment

už nevnímám to bodání
je hluboko ve mně
už ho nevnímám…

některé věci jsou příliš daleko
některé věci jsou příliš blízko

vypadá to, že slzy už došly
snad mě to i mrzí

nemůžu ti odpovědět
protože nevím zda lžu

nejsem skutečnost
ani minulost

nemám zájem
nezáleží mi…

pohrdám
tím
citem

čím silnější
tím menší je víra má

nejsem nic
protože ty jsi…
Autor DIDADA, 21.10.2007
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: lululucis, janewe, fijalka, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je smutne, nepoddavej se tomu tolik

21.10.2007 20:55:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí