Padlí andělé

Padlí andělé

Anotace: Co dodat? Padlí andělé... :´(

Černota a bolestný smutek,
temnota a nekončící žal.
Existuje u nich dobrý skutek?
Nebo jim ho osud vzal?
Padlí andělé…

Duše dobrého anděla zlomila se,
nekončící propast zde usídlila se.
Padlí andělé…

Slza jejich tvář zkrápí,
duše andělů se trápí.
Padlí andělé…

Odvracejí tvář,
jsou jen sami.
Zlomená svatozář,
nechtějí dary.
Padlí andělé…

Ticho, samota a smutek heslem jsou,
Ať už ve dne nebo kráčejíc tmou.
Padlí andělé…
Autor Wyrda, 21.10.2007
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Flow Calipso, Malé nic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí