Kamkoliv

Kamkoliv

Anotace: Třeba na kraj světa...

Třeba na kraj světa,
já za Tebou půjdu velmi ráda.
Může za to jedna věta,
mám Tě za víc jak kamaráda.

Několik slov, obsah velký,
proč však život není lehký?

Proč vedle mě nejsi?
Ale daleko, tam?
No tak, kde jsi?
Opusť Tvůj kraj!

Daleko od sebe,
blízko však.
Vidí to samo nebe,
má ještě zrak.

Ale neporadí, kam mám jít,
abych mohla u Tebe být.
Přitom bych šla kamkoliv…
Autor Wyrda, 21.10.2007
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí