Krvavé slzy

Krvavé slzy

Anotace: Někdy je voda málo...

Ale copak ?
Pláču snad ?
Že by zase ?
Na řase slza červená se.

Snad kapka krve ?
Jiná než ta druhá,
( ta co byla prve)
- na jejím konci duha.

Jenže duhy došly na skladě,
teď na výběr je šarlat sametový,
své city držím v ohradě,
a proto pláč mám rubínový.

Svůj šátek nech si v dlani,
krev se dá špatně prát.
Nevím, co mi brání,
pár litrů krve vyplakat.

Vždyť pak by přišla slabost,
sladká a bezedná.
Umřela bych
- a bledá,
ve smrti pohledná.
Autor spare, 21.10.2007
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: Monsignore, Lue Lewinson, cevert, isisleo, Chancer
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podzimní splíny?

22.10.2007 15:37:00 | Monsignore

šmarjá, ach ten podzim...

22.10.2007 13:25:00 | cevert

..chjo..

21.10.2007 18:47:00 | isisleo

Tak ta je smutná...

21.10.2007 15:57:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí