Posmutnělá

Posmutnělá

Anotace: Trochu chmurná úvaha...

Smutná clona na duši
Najde se někdo, kdo mi slzy osuší?
Kdo naučí mně se smát?
Kdo nenechá mně trápit se a lkát?

Od koho dostane se mi pohlazení?
Kdy skončí život, to utrpení?
Úsměv je a zase není
Pláč mi oči cloní

Není lehké životem se proplétat
Větvemi osudu svou cestu zametat
Život je a přece není
Kdo zkrátí mi to utrpení?
Autor Santinan Black, 21.10.2007
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: el viento, Bíša, rry-cussete, s.e.n
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zkrátit utrpení ?....jedině LÁSKOU !!!

22.10.2007 15:33:00 | el viento

Buď silná.

21.10.2007 18:28:00 | Bíša

Není to vždy lehké,ale snad nechceš přstat být?

21.10.2007 18:20:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí