Zpěv smrti

Zpěv smrti

Anotace: Smrt čeká...

Vysoké táhlé tóny,
vytí vlků.
Vstup do cizí zóny,
území vlků.

Běhá Ti mráz po zádech,
bojíš se.
Slyšíš svůj zrychlený dech,
modlíš se.

Jdou pro Tvou shnilou duši,
jejíž svědomí Ti spánek ruší.

Zpěv smrti se blíží,
brzy Ti cestu zkříží.

Měsíc v úplňku září,
snad nad Tvou svatozáří?
Kterou nemáš…

Tvá víra v dobro není,
padl jsi.
Osud se už těžko změní,
padl jsi.

Křídla zradila Tě,
nemůžeš utéct.
Snad zlomila se,
nedovolí Ti utéct.

Slyšíš zpěv smrti, jak se blíží – pomalu?
Vzadu je propast – stačí krok dozadu.

Budeš volný…
Autor Wyrda, 22.10.2007
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Flow Calipso, Ksíkos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí