Slzy

Slzy

Anotace: =(

SLZY

Každou noc na mokrém polštáři usínám,
v tu dobu svět kolem sebe nevnímám

Slzy slané a vlhké padají,
ptají se proč další noc tu jsou

Pro koho večer páče,
aby jí nikdo po tmě neviděl

Co udělat s hlavou,
aby minutu nemyslela,
co se srdcem,
aby vteřinu pro něj nebilo

Je noc
a do tmy zní opět pláč,
pro toho,
kdo nemá ji už rád
Autor Véjinka, 22.10.2007
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Ksíkos, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pláč uleví.

22.10.2007 18:14:00 | Psavec

Rozední se...

22.10.2007 16:37:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí