Smutnější

Smutnější

Anotace: Nu což, trochu mi to šlo z duše, když bylo večer smutno a teskno po někom, kdo by mě měl rád...

Smutek rozdírá mi duši
Slunce mé slzy vysuší
Slzy rudé jako sama krev
Proč slyším ten nestvůrný řev?

Proto, že sama nejsem člověkem
Proto, že smutek přišel s věkem
Proto, že milovat jsem chtěla
Nebo snad proto, že za lásku jsem zaplatila?

Děsí mně můj stín
Do srdce vrazili mi klín
Já chci žít; krvavé slzy kanou
Netoužím být v životě hráč stojící stranou

Je smutné a ošklivé žít
Tak proč tady kruci ještě musím být?
Asi proto, abych poznala i krásy
Asi proto, abych zkusila různé životní trasy
Autor Santinan Black, 22.10.2007
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, Pepec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vím,že se opakuji,ale znovu musím konstatovat,že tvá báseň je nádherná.Nic jiného se nedá říct:-).

24.10.2007 12:13:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí