Do tich

Do tich

Anotace: ...

Skončil čas dříve než začal
snil sen o sobě a nebyl
nehmotný tvrdost mystifikoval
své ostré hrany vybrušoval
sám sebou pohlcen mlčel
a promlouval řevem mlčení do tich
Ta ticha byla hlasitá jak umírání
když jej Temnonoš přinášel
ve své nůši bez dna beze stěn
rozsypával své zrní po zemi promáčené
podobné mokvavým strupům
sedřené kůže na červené maso
A ten bezhlavý čas se zastavil
poté co stále stál
je dlouhý nebo krátký
je nějaký je vůbec
jen v myslích které neví
ani o sobě ani o čase
je něco co není
a tak to bylo nebylo
a bude nebude
Autor Žiťa, 23.10.2007
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mě se líbí, tak máš tipec.

23.10.2007 16:49:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí