Netušíš

Netušíš

Anotace: a tušit ani nemůžeš

když tě vidím mám pocit, že všechno zlí je rázem pryč,
že starosti i se školou mám v malíčku,
neřekneš mi bež už pryč!
přesto kutálejí se mi slzy po tričku,

Potají bych chtěla říct ti miláčku,
ale pořád je tu slovo "kamarád"
Máš aspoň rád?
kdo ví..

kéž by to bylo obráceně,
kéž by si předemnou teď stál,
koukal by ses těma tvejma očima tak přenádherně,
a já bych měla pocit, že to je je sen, co se mi zdál,..
-----------------------------------------------------
Snít..

Pro mě moc málo

Být s tebou

to by za to stálo

-------------------------------------------------------

ale ty o tom všem nic netušíš
příjde chvíle, kdy mě přerušíš..?
a zeptáš se: co se děje?
ptám se jenom směle!
Autor Mispul, 23.10.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí