Mad world

Mad world

Anotace: šílený svět... šílená doba... šílená rodina... PROČ TU MUSÍM ŽÍT?!?!?

Smutný svět zpívá,
já asi umírám.
Zachrání mě někdo???
Před nenávistí??
Či odpornou lstí????

Ležím na zemi...
je mi zima...
a něco mě děsně svírá....
Je to trápení nebo splín..
"to já nevím" někdo odpoví...

Otočím se,
a tu smrtka za mnou...
asi už na mě čeká s kosou...
smutně hlavu skláním,
před smrtí se ještě modlím,
čekám na tu osudovou chvíli.

Ale ona stale nejde.
Tu smrtka se zadýchá,
"dneska to nejde" říká...

Už jsem zase zpět,
v tom hnusném světě,
odkud asi ani utéct nejde...

Omluvám se lidé milí,
Dále s vámi tu budu žíti……
Autor Sairis, 24.10.2007
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Kávový Poutník, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvlastni, na Tebe az prekvapive negativni, otevrene negativni,smutne a plne utrpeni, beznadeje "tak jeste tady s vama budu ziti", az torchu sarkasticke... ale pekne

22.01.2008 22:14:00 | sambada

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí