Krásy deprese

Krásy deprese

Anotace: Psáno ve stavu hluboké deprese. Jsou krátké, ale je jich víc.

Sbírka: Autofobické říkanky

Rány v srdci
Sama jsem, trápím se, srdce mi pláče,
svět je tak šedivý, pozbyl všech krás.
Nechte si léky a dejte pryč fáče,
tyhle mé rány zhojí jen čas.

Samota
O samotě přemýšlím,
verše píšu duší tvou.
Nešťastně se rozpláču.
Proč? To je tou samotou.

Ztracené štěstí
Nesnídám a nevečeřím,
svět okolo nevnímám.
Na polštáři sama ležím,
s těžkým srdcem usínám.
Pro falešná přání, sliby,
víra v štěstí zmizela.
V životě teď cosi chybí,
co jsem si to myslela?
Že existuje láska věčná,
od tebe city upřímné?
Asi ano, teď jsem vděčná,
že rozhodl jsi za jiné.

Jizvy
Jak bolavé jizvy kdesi v nitru,
jak krvavý obzor někdy k jitru,
má ubohá duše zmučená,
krví, slzami zmáčená
bolí a pálí jak dotek ostří nože.
Už nechci křičet, vysvoboď mě Bože!

Srdce
Život se občas pokusí,
trhat ti srdce na kusy.
Buď odvážné mysli, nesmíš si dát
nechat životem srdce roztrhat.

Bez názvu (radši)
Jdu a zvracím za chůze,
je mi vážně špatně.
Bože, pomoz, je mi zle!
Z čeho? Z koho? Ze mně.

Přátelé
Nejsem sama, kolem mě je
milých přátel tolik.
Když jsem smutná a je mi zle,
kolik jich přijde? Kolik?

Žít či nežít?
Nesnáším život a přece chci žít,
občas chci zemřít, a pak hned vstát.
Těším se na smrt, však bojím se umřít,
nechci žít, ani se života vzdát.

Definice života
Zavěšěná na řetězech v středověké mučírně,
bičem v ruce nelidský kat, s krutým smíchem mučí mě.
Autor Červená a černá, 24.10.2007
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: J.U. Ray, Bubble - miluje - slunečnice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I am again back in The Mood
Lonely dog howling to the moon
The Mood is thing that I can't stand
With it paradise means hell

30.07.2008 22:01:00 | J.U. Ray

Bez názvu (radši)
Jdu a zvracím za chůze,
je mi vážně špatně.
Bože, pomoz, je mi zle!
Z čeho? Z koho? Ze mně.

Přátelé
Nejsem sama, kolem mě je
milých přátel tolik.
Když jsem smutná a je mi zle,
kolik jich přijde? Kolik?

Tak tyhle jsou mi hodně blízké a mooc se mi líbí. Deprese je zrádná. Svi*ě!

27.05.2008 14:54:00 | Bubble - miluje - slunečnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí