Mobílkové básně

Mobílkové básně

Anotace: Tvořeny za tmavých cest ranním autobusem cestou do školy v záplavu inspirace... Pozn.: Co sloka,to nedokončená báseň

Kráčeli ztemnělými ulicemi
města s rozepnutými kabáty,
zatíženi starostmi a výčitkami
prohlíželi si zažloutlé plakáty.
A šli do kraje,
kde se lásce nebrání...

Kapky neslyšně padají,
na obnažené ruce
a jemně smáčejí
dva smutné milence.

Černé jámy v mojí duši
zejí prázdnotou,
kdo je naplní a slzy vysuší?
Duše je žumpou temnou,
která mne jenom trýzní,
která je mou plísní.

Na tmavém nástupišti číslo šest,
sedí dva si v náručí,
táhnou sebou těžkou ponurost měst,
a silný vítr kolem jejich nahých paží hučí.
Autor .K.r.i.s.t.y., 25.10.2007
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: okapovaroura, Chancer, už ne pernikova princezna, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty ses rozjela

25.10.2007 23:12:00 | okapovaroura

Píšeš čím dál tím líp! ;-) Za chvíli se vyrovnáš Máchovi...

25.10.2007 19:26:00 | Chancer

Trochu ponurá báseň, ale dobře napsaná.T.

25.10.2007 12:07:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí