Cena lásky

Cena lásky

Anotace: Ten kdo je šťastný mlčí, ten kdo je nešťastný píše...

Miláčku, proč držíš ten nůž?
Jdeš se zaťatými pěstmi,
tak udeř mě už!
Předvídám všechny zvěsti...

Miláčku, proč oči jiskří Ti?
Jsi u mě zase o trochu blíž,
odráží se v Tobě všechny pocity,
můžeš už udělat, to o čem sníš.

Miláčku, už svrbí Tě ruka?
Ruka, v které držíš nůž!
Způsobuješ mi nesčetná muka
a to si říkáš muž?

Miláčku, proč vlastně bodnout mě chceš?
Abys přede mnou utekl?
I když surový jseš,
není to způsob, aby sis ode mě oddechl.

Miláčku, bodej mě do hrudi dál!
I když nesnesitelná bolest to je!
Vezmeš mi život, kterýs mi dal,
Ty prostě nevzdáš se bez boje.

Zabils mě a stroužek krve,
odkapává z mých úst,
ale zapomněls, co říkala jsem prve,
že miluji Tě, i přesto jak surový jsi muž!
Autor Pincik, 26.10.2007
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to nemáš jednoduché a je to velká obět, to já bych nemohla...

26.11.2007 14:39:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí