Poslední slovo

Poslední slovo

Anotace: a slyšel ji vůbec někdo?

Kalné ráno a hladina sentimentu…
klesla hluboko pod nulu.
Do šálku s kávou padají perly…
a snad se snaží zahnat tu noční můru..

Prostěradlo nasáklé krví,
tak ironicky zčernalou,
asi snaží se být vtipná..
tak jako kdysi já.

Uschlé růže ve váze,
Už dávno ztratily svou krásu…
Ale snad v rakvi..
Ach ano.. tam budou vypadat pěkně.

Sny už dávno daly mi výpověď,
Jen temno v duši zanechaly,
Na náhrobku možná zbude ..
Místo pro epitaf…jestli ho někdo napíše..

Život stekl do propasti,
Snad jen smutek zanechal,
Pro dívku bez ochoty žít,
Ani se mu nedivím.

Teď dívka v rakvi leží,
Tvář zahalená závojem,
Nedožitých osmnáct,
Stačila říct jen..Sbohem.
Autor Jajja, 28.10.2007
Přečteno 317x
Tipy 5
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Le loup-garou, Sima
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolest odezní, časem... možná... nebo ji jen přestaneš vnímat.

Však vztyč hlavu a jdi dál,
nenech svůj osud aby ti všechno vzal.
Azazen

09.06.2008 11:17:00 | Azazen

Na to už ti nemam co říct... Myslíš si, že si jediná, kterou něco bolí? I já jsem osamělejší než ty...

28.10.2007 22:24:00 | Darkspace

Stihla se rozloučit - měla s kým a to je důležité.

28.10.2007 20:18:00 | Le loup-garou

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí