Krvavá cesta

Krvavá cesta

Anotace: Na ruce jizva zůstává. Snad ten ďáblík támhle kvůli mně v zimě nepostává?

Krvavá cesta přede mnou
Před sebe hledím tmou
Prach v očích pálí
Stejně jako slzy, když se mi smáli

Po krvavé cestě do dáli
Po cestě, kde slunce nepálí
Temnotou procházet vpřed
Do srdce i duše dostala se mi sněť

Uplakané oči, krvavé slzy kanou
Snad jednou před soudem stanou
Však já tu již nebudu
Nechci dělat těžkosti, své rodině ostudu

Chci jen odejít po krvavé cestě
Nevezmu Tě sebou, nechci svést Tě
Po zarudlé zemi, osamělá pouť
Téhle země znám každý kout

Za rohem skrývá se řeka bolesti
Žiletka, nůž, nástroje krvavé neřesti
Směle a s pláčem kráčím po dlažbě
Přede mnou kráčí voják, ruku na pažbě

Je smutné, kolik duší je tady
Kolik jich kráčí krvavými sady
Ano, je to útěk do temna
Ale co na světě, kde je zlost a tma?
Autor Santinan Black, 30.10.2007
Přečteno 344x
Tipy 11
Poslední tipující: Akae, B.a.r.b.a.r, rry-cussete, Mišpule, Azazen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přežít a zemřít, jinou odpověď nemám

31.10.2007 13:11:00 | Mišpule

Tvá básnička je krásná,píšeš o útěku do temného světa,však já v něm žiju a věř mi,že není o co stát.Mocinky krásný!!!:).

31.10.2007 07:47:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí