Bojím se 31.10.07

Bojím se 31.10.07

Anotace: Je to odpověď na báseň kterou napsala meggie.004 a jmenuje se Sebeubližování, napřed si přečtěte tu její a pak tu mojí, ptz jedině tak pochopíte o co tady vlastně jde.....A taky, pro některé to asi nedává smysl, ale člověku, kterému to patří, tak ví...

Věřím co si myslela tím,
že si napsala že nechceš lhát,
že nám povíš příběh u kterého není dobré se smát,
člověk akorát propukne v pláč.

Ona tě ničí a bojíš se,
aby nezničila nás,
ale lásko věř mi já se jen tak nevzdávám,
já nejsem přeci srab.
Nejsem člověk co z boje utíká,
a jestli chceš čas dám ti ho,
ale jen tě prosím neopouštěj mě
a buď se mnou, já potřebuji tvé doteky,
tvůj hlas a taky vše co se vždycky točilo okolo nás.

Nemůžu tě ztratit jen kvůli ní
to se radši půjdu zabít,
aby v mém srdci byl klid.
A ať je bolest jaká koliv
naše láska to vydrží
jen musíme obě chtít,
nevzdávat se a dál si vyznávat cit.

A jak sem řekla,
jestli ublížilo ti něco co jsem udělala,
tak se omlouvám a svou chybu přiznávám!
Ale já si ani nic neuvědomila,
jakou bolest sem ti způsobila,
chtěla jsem ti tak moc pomoct,
až jsem tě tlačila do něčeho co nemělo konec,
ale nikdy jsem nechtěla,
aby to tak skončilo,
že mě opustíš a o tvou lásku mě připravíš.

Vím můžu si za to já,
ale věř mi jedno, že tě miluji
a nechci aby jsem tě ztratila
a ani aby si se vzdávala!!
Autor PonozkaB, 31.10.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Merci beaucoup

22.01.2008 21:13:00 | PonozkaB

trés fort, excuse-moi
papapapap

31.10.2007 12:45:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí