Ty a Já ne= My

Ty a Já ne= My

Anotace: vím, že tolik básniček už tu bylo..:(

Nenávidím tě za tu tvoji nespolehlivost,
vůči mě?
Vůči všem...
Nenávidím ten tvůj běžný život,
s raketou v ruce a obklopených dívčích srdcí,
nenávidím tě za tu bolest,
díky které mi tekly tak moc slzy v noci,

Nenávidím tě..

nenávidím tě, když mi ted po tak dlouhý době voláš,
ne brouku ty se fakt nezdáš!
celý ty měsíce čekání, kdy zavoláš,
Tak doháje, proč se teď po dlouhý době zase ozýváš..

Nenávidím tě!

nedokážu položit ten telefon aniž bych chtěla,
víš jak na mě...
nedokážu neodpovědět na sms ikdyž bych si to přála,
až moc mě znáš..

Nenávidím tě..

protože vím, jaký si parchant

......................................................

stejně jako tebe,
nenávidím sebe,
a víš proč?
protože sem stejná jako ty!
Autor Mispul, 03.11.2007
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Rádoby zoufalá, Azazen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se, zajímavá.
P.S. Já věděla, že tu moji nespolehlivost miluješ;)

19.11.2007 20:19:00 | Rádoby zoufalá

Zajímavé, hezké.

15.11.2007 07:55:00 | Azazen

Děkuju za koment .))

04.11.2007 11:53:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí