why not ?

why not ?

Anotace: o baletkách a scénách

"dovol mi tě milovat
a políbit"
špitala hláskem vrzajícím po papíře...
znechucená baletka
odložila růžovou sponu na noční stolek
a oblékla sytě rudou rtěnku
-proč ne,ve tři ráno?-

"dovol mi tě nenávidět
a ublížit ti-tak jako ještě nikdo"
řvala celá uslzená černou tuší
znásilněnou štětcem
když jí bral ideály o štěsí
-o pár (27?) minut později-

dovolil jí to...tak jako ještě nikomu

"why?"

"why not?"

muži mají tu nepříjemnou vlastnost dělat scény,když odcházíte bez vysvětlení...

...ženám je vše dovoleno-vše odpuštěno,
stačí jen umět nahodit ten příležitostný dokonalý úsměv

pak si jen v posteli řeknou uprostřed noci své why?-why not?
jedeme dál
Autor ztracená, 03.11.2007
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Eviscerate, paranoidandroid
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám problém...Líbí...
why not?
:)

04.11.2007 19:29:00 | Me and you and all the others

Dost zajímavý, neotřelá forma se kterou tady možná bude mít někdo problém, ale já se nevzpírám...ostatně: why not?:-))

03.11.2007 20:28:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí