Když kamarádka vezme dech

Když kamarádka vezme dech

Anotace: Mas pravdu,je treba prehodnotit pohled..

Přes smutnou píseň v hlavě,
dolehnou ke mně chlácholivé hlasy.

:,,Ne,neboj se,ty neumřeš!"
,,Chce to jen trochu optimismu do žil."

......A po první kapce,
všem přejede mráz po zádech.
,,Doktore,zástava srdce?!"

KDEPAK ,TO JEN KAMARÁDKA VZALA DECH.
Autor Gabriel - Sinóda, 04.11.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé.Nějak nevím co bych dodala.Nápad to má...

04.11.2007 12:09:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí