Vidí slzy

Vidí slzy

Anotace: O strátě člověka

Mé oči dnes nejiskří,
slzy vnich vidí jiní,
ja vím jsem uplakaná,
ale pravě jsem pochovala kamaráda.
On nehodu včera měl,
a umřel neměl štěstí, bohůžel.
Mě to máma jeho volala,
a já do pláče se hned dala.
Teď pohřeb mě čeká,
já se zhroutila celá.
V koutě sedím,
pro něj slzy roním.
Umřel sám potají,
doma ja seděla v nevědomí,
jemu se očka zavírala
já si televizi přepínala.
A tak jsem sama zůstala,
a jeho smrt jsem přežila.
Autor Vacluvka, 04.11.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztráta blízkého člověka vždycky bolí ... jen čas rány zhojí ...Ať se na Tebe brzy usměje sluníčko :o)

04.11.2007 17:52:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí