Vlčí requiem

Vlčí requiem

Anotace: ...

Trpím a nemám trpět čím.
Snad cítím slabost svou,
a budoucnost dechem umrlčím,
hrůznou barvou rezavou
civí mi do očí slzavých,
s puchem, co připomíná líh.

A z očí těch, těžce kanou
krůpěje černých děr,
s upřímnou bolestí odevzdanou,
do nepropustných šer,
kde zasněžené stopy vlčí
nevyjí requiem – mlčí.

Stále více tíží na mých ramenou
ubohost a lehkost mého trvání.
Ach, muset cítit tu vzdálenou,
ale i přítomnou, prázdnotu. Vání
té nicoty do srdce srdcí.
Kde jsou? Ať už vyjí ti vlci.
Autor Žiťa, 05.11.2007
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: lecrecia, Hedvika, Bůchví...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je vážně skvělá!

06.11.2007 06:45:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí