Kousek hvězdy..

Kousek hvězdy..

Anotace: jen rychle sepsaná myšlenka.. alespoň pro mě plná emocí..

Kousek hvězdy
jsi mi dal..
Když letěli jsme na měsíc..
Jen vzhůru.. dál, jen dál..
Ruku v ruce..
V uších věčný smích
tvé rty na mých..
Ve světě snů..
na proděravělých dlaních..
Bez slunce..
Jen kousek hvězdy,
který jsem přísně střežila..
Jako vzácný drahokam..
Však naděje to marná byla..
Hvězda vyhasla, zmizela..
Naše láska zemřela
Nevím proč..
Toulám se vesmírem,
sama sobě nepřítelem..
Krutě padám..
a není, kdo by mě chytil..
Jednou dopadnu..
a to bude naposled..
Autor Adie.80, 07.11.2007
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: luciuss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí