Už nesvítí

Už nesvítí

Anotace: světlo rozplynulo se v dým...

Černé šmouhy
a mezi nimi
ještě černější
po pokoji

tma temnější
než smrt

zhasla
pouliční lampa
už nesvítí
zhasla - vyhasla
v rozsypaném kvítí

bez života
a není
jen obrys
vrytý ve stímu

sled událostí
a kupa slz
do polštáře

spas mě, prosím
polární záře..
Autor seed.misulka, 08.11.2007
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: fuu, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať Ti její záře, osvětlí duši, v noci i ve dne...

09.11.2007 10:20:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí